PASĀKUMI

Cēsu novada Restorānu nedēļa Cēsu novada Restorānu nedēļa

Cēsu novada Restorānu nedēļa

Klāt ir ikgadējā Cēsu novada Restorānu nedēļa,
kuras ēdienkartē šopavasar galvenajā lomā - sparģelis

Šim notikumam par godu būsim atvērti visu nedēļu no pirmdienas līdz svētdienai un tā ir lieliska iespēja ieplānot Vidzemi kā galamērķi, apciemojot vairākus restorānus un šefpavārus.

3-kārtu ēdienkartē pasniegsim

> Balto un zaļo sparģeļu tartars ar Straupes bio olu garšaugu garozā un rīvētu kūpinātu Dzērbenes foreli
> Lēni gatavots teļa vaigs ar sparģeļu biezeni, pavasara dārzeņiem, vītinātiem lakšiem un Beurre Blanc mērci
> Rabarbers, sparģelis, rabarbers

Cēsu novada Restorānu nedēļa
no 31.marta līdz 9.aprīlim

3-kārtu ēdienkarte 30EUR personai
pieskaņotu vīnu izlase 18EUR personai
bezalkoholisko dzērienu izlase 12EUR personai

Restorānu nedēļas piedāvājumu pasniegsim šādos laikos:
pirmdien - ceturtdien plkst. 17:00 & 18:00 & 19:00
piektdien plkst. 14:00 & 16:00
sestdien & svētdien plkst. 13:00 & 16:00

(piektdien un sestdien 19:00 kā ierasts mūsu 6-kārtu vakariņu ēdienkarte)


Rezervācijas iespējams pieteikt  --> šeit

Iedvesmojies un seko līdzi sociālajos tīklos

@pavarumaja