Cēsu novada Restorānu nedēļa
Klāt ir ikgadējā Cēsu novada Restorānu nedēļa,
kuras ēdienkartē šopavasar galvenajā lomā - sparģelis
Šim notikumam par godu būsim atvērti visu nedēļu no pirmdienas līdz svētdienai un tā ir lieliska iespēja ieplānot Vidzemi kā galamērķi, apciemojot vairākus restorānus un šefpavārus.
3-kārtu ēdienkartē pasniegsim
> Balto un zaļo sparģeļu tartars ar Straupes bio olu garšaugu garozā un rīvētu kūpinātu Dzērbenes foreli
>
Lēni gatavots teļa vaigs ar sparģeļu biezeni, pavasara dārzeņiem, vītinātiem lakšiem un Beurre Blanc mērci
> Rabarbers, sparģelis, rabarbers
Cēsu novada Restorānu nedēļa
no 31.marta līdz 9.aprīlim
3-kārtu ēdienkarte 30EUR personai
pieskaņotu vīnu izlase 18EUR personai
bezalkoholisko dzērienu izlase 12EUR personai
Restorānu nedēļas piedāvājumu pasniegsim šādos laikos:
pirmdien - ceturtdien plkst. 17:00 & 18:00 & 19:00
piektdien plkst. 14:00 & 16:00
sestdien & svētdien plkst. 13:00 & 16:00
(piektdien un sestdien 19:00 kā ierasts mūsu 6-kārtu vakariņu ēdienkarte)
Rezervācijas iespējams pieteikt -->
šeit