Ozolkoka dēlis ar nažu asināmo

149.00
Izpārdots

"Pēc daudziem saņemtiem lūgumiem pēc padoma par nažu asināšanu, es nolēmu radīt taustāmu atbildi.

Lai pagatavotu labu maltīti, nazim vienmēr jābūt asam, tāpēc esam izveidojuši koka dēli ar iestrādātu nažu asināmo, lai tas viemēr būtu pa rokai tavā darba galdā." šefpavārs Ēriks Dreibants

DETAĻAS
masīvkoka ozola dēlis, misiņa stīpa, naža asināmais, gumijas kājiņas pretslīdei

IZMĒRS

53cm x 30cm x 5cm

MATERIĀLI
ozols, misiņš, metāls, plastmasa, gumija

Pēc lietošanas iesakām dēli mazgāt ar tekošu ūdeni, tad ļaut tam nožūt.

Ja gatavošanas laikā no produktiem uzsūkts aromāts, to novērsīs citrona šķēle, ar ko ierīvē mitru dēli. Arī traipus noņems citrons.

Misiņa stīpas spīdumu iespējams atjaunot ar citrona sulu, pēc stam nospodrinot ar kokvilnas vai mikrošķiedras lupatiņu.

Trauku mazgājamā mašīna neatgriezeniski sabojās dēli, to noteikti neizmanto.

Ik pa laikam apstrādājot dēli ar vasku, tas vieglāk ikdienā kopsies un pasargās no krāsojošiem produktu šķidrumiem.

Tev varētu patikt arī

Michelin 2024 & Sustainable GastronomyMichelin 2024 & Sustainable Gastronomy
Baltic WINE & DRINKS awards 2023Baltic WINE & DRINKS awards 2023